Great ResetBuitenland

De geheime oorlog tegen de mensheid: ‘De wereld is één groot theater en dit spel kent maar één grote speler’

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Mees Baaijen heeft meer dan 10 jaar onderzoek gedaan naar de verborgen krachten die wereldwijd aan de touwtjes trekken. Dit leidde tot zijn boek ‘De roofdieren tegen het volk’, waarin hij uiteenzet hoe het grootkapitaal invloed uitoefent op de wereld.

Aan de hand van voorbeelden en patronen onthult hij hoe oorlogen, revoluties en zelfs ideologieën vaak zijn opgezet door een machtige groep die hij de globalistische maffia noemt, met als enig doel wereldheerschappij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/banner5.png

“Nederland is ook gaan koloniseren in opdracht van een criminele organisatie die naar werelddominantie streeft,” zei hij in gesprek met Jorn Luka. “In feite wordt de hele wereld gerund door gangsters die onder controle staan van de grote kapitaalbezitters. Dit is dus het grote tuig van de richel. Niet de onderwereld, maar dat is de bovenwereld.”

De wereldregering is er al

“Overal zie je hetzelfde: dat kapitaal van deze bankierselite versmelt met het regeringsapparaat,” aldus Baaijen. Rechten hebben wij niet, dat is ‘allemaal theater’.

De wereld is al een paar duizend jaar geglobaliseerd en de wereldregering is er al, stelde hij verder.

“Oorlogen ontstaan niet, die worden gemaakt,” zei hij tegen Luka. Zo is Hitler opgezet door de Engelsen en Amerikanen. “Zelf een oorlog organiseren, Duitsland de schuld geven.”

Kan ze geen bal schelen

Ook de oorlog in Oekraïne is bewust uitgelokt. “Dit is de banaliteit van het kwaad, het kan ze geen bal schelen of daar een half miljoen Oekraïners bij omkomen.”

In het interview legde hij uit hoe de grote kapitaalbezitters van deze wereld al eeuwenlang de dienst uitmaken. “De wereld is één groot theater en dit spel kent maar één grote speler.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anne
Anne
2 dagen geleden

En wie is die elite dan steeds? Laat me raden…. Bankiers families?

Ron
Ron
2 dagen geleden

Dan moeten wij als wereldbevolking daar iets tegen doen. Een wereldwijde opstand en alle wereldleiders oppakken. En dan als volk de dienst uitmaken.
We weten ook wie ze zijn, ze lopen toch een keertje tegen de lamp.

Marrob BE
Marrob BE
2 dagen geleden

Dus als de wereld hun geld en hun goederen afpakt dan zijn ze net zoveel als wij.
” follow de money ” en je hebt het lek boven water.

Hugo
Hugo
2 dagen geleden

Nou de wereld is een groot drama, om zo met je medemens om te gaan door deze criminele elites. Het wordt hoog tijd voor een grote schoonmaak, wij zullen ons moeten verenigen om dat schorem onschadelijk te maken, voor een vreedzame en eerlijke toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat is waar we naar toe moeten gaan.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x