CoronaBuitenland

Filmpje: Arts die gouverneur van Tokio wil worden houdt tirade tegen Fauci, Pfizer en COVID-vaccinaties

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Arts Satoru Utsumi, die een gooi doet naar het gouverneurschap van Tokio, voert een opmerkelijke campagne. Hij haalt tijdens zijn speeches fel uit naar Anthony Fauci, Pfizer en COVID-vaccinaties.

In het Amerikaanse Congres wordt Fauci ervan beschuldigd een massamoordenaar te zijn, merkte Utsumi op. “Er zijn vier jaar verstreken en alles komt nu aan het licht. Niemand laat zich nog vaccineren,” stelde de arts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Yakuza

En toch heeft Tokio nog een contract met Pfizer, het bedrijf dat wereldwijd de meeste bijwerkingen heeft veroorzaakt, een buitenlands farmaceutisch bedrijf als de yakuza (Japanse maffia, red.), en ze sluiten nog steeds contracten af, aldus Utsumi.

Hij wees erop dat veel mensen zijn beschadigd door het vaccin en dat men desondanks beweert dat het vaccin vele levens heeft gered.

Meest waarschijnlijke veroorzaker

Ze voorspellen dat het aantal gevallen van dementie onder ouderen en jongere mensen gaat toenemen. De meest waarschijnlijke veroorzaker is het COVID-19-vaccin, zei hij. “Het is in de medische wereld bekend dat deze vaccins een aanzienlijke impact op het brein kunnen hebben. Dat is algemeen bekend.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eloy
Eloy
2 dagen geleden

Het is in de medische wereld bekend dat deze vaccins een aanzienlijke impact op het brein kunnen hebben……
En in Nederland houdt het gros van de medische wereld z’n mond. Want het zijn medici en geen geneeskundigen….slaven van een geniepig achterbaks massamoordsysteem!

Steven
Steven
2 dagen geleden

Is de man al opgepakt en veroordeeld tot 5 jaar cel wegens het verspreiden van ‘nep-nieuws’ en opruiing?

Annette
Annette
2 dagen geleden

Er is een bekend spreekwoord, dat luidt: Als er één schaap over de dam loopt, volgen er meer.

Maar…. houd mij ten goede, daar bedoel ik dus absoluut niet mee, dat bijvoorbeeld deze arts, Satoro Atsumi, die graag gouverneur in Japan wil worden, een schaap is.

Absoluut niet. Wat ik er mee bedoel, is, dat gelukkig er alsmaar méér mensen durven op te staan en zich durven uit te spreken.

En DAT is goed nieuws.

Wij zijn er absoluut nog lang niet. Er is nog een behoorlijk lange weg te gaan. Maar zelf heb ik nu wel het idee, dat het kleine stroompje begint te veranderen in een beekje, dat gevolgd zal worden door een heel grote en brede rivier.

Het is trouwens bijna niet te bevatten, dat het gouvernement daar in Japan rustig weer met dat massamoordenaarsbedrijf van een Pfizer weer een contract afsluit.

Tóch heb ik wel goede hoop, dat, mochten er binnenkort weer prikcampagnes starten, er niet veel interesse vanuit de bevolking zal zijn.

Ik denk, dat er inmiddels méér dan genoeg mensen zijn, die in hun familie en vriendenkring de nodige ellende hebben gezien, om er niet (meer) in te trappen.

En dan sluit ik af met alweer een bekend spreekwoord (ik ben helemaal gek op spreekwoorden, omdat die over het algemeen zo treffend zijn):

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Judith
Judith
2 dagen geleden

Hele dappere man. Maar hopen dat hij ook niet zomaar op raadselachtige wijze ‘verongelukt.’

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x