Binnenland

Geen enkele fractie in de Tweede Kamer wil luisteren naar experts die kritiek hebben op de NAVO en oorlog in Oekraïne

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Forum voor Democratie wil graag een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer waarbij niet alleen experts van Clingendael worden uitgenodigd, maar ook experts die kritisch zijn op de NAVO en de proxyoorlog die het Westen voert in Oekraïne, zoals professor Jeffrey Sachs, kolonel Douglas Macgregor, enzovoorts.

De griffie legde de vraag voor aan de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken, waarna welgeteld één fractie reageerde. Het lid Vermeer van de BBB-fractie liet weten het verzoek van Van Houwelingen niet te steunen. Van de overige fracties zijn geen reacties ontvangen, dus ook niet van de PVV.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/banner5.png

Geen enkele fractie

Daarmee is er geen meerderheid voor het verzoek van FVD om een rondetafelgesprek te organiseren over de oorlog in Oekraïne.

“Zojuist is bekend geworden dat geen enkele fractie in de Tweede Kamer wil luisteren naar experts zoals professor Sachs of kolonel Macgregor die, net zoals Forum voor Democratie, kritiek hebben op de NAVO en de oorlog in Oekraïne,” schrijft Van Houwelingen op sociale media.

Gefinancierd door de NAVO

Journalist Djamila le Pair vraagt: “Ze nemen niet eens meer de moeite om te reageren, op één partij na?”

Merk op dat de experts van Clingendael nota bene gefinancierd worden door de NAVO.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pietje Bell
Pietje Bell
2 dagen geleden

Het zegt genoeg over wat voor volk we nu weer in de tweede slaapkamer hebben zitten. Het mag lijden dat hun eigen kinderen naar het front gestuurd worden om te worden afgeslacht misschien dat ze het dan eens snappen wat oorlog is.

Annette
Annette
2 dagen geleden

Wat is Pepijn van Houwelingen van Forum voor Democratie toch een ongelooflijke kanjer!

Je moet toch wel een ijzersterk karakter hebben, om zo door te vechten tegen de bierkaai. Want iets anders is het écht niet.

Helaas moet ik zeggen, dat ik totaal niet verbaasd ben over de hele gang van zaken.

WIE van ons had nu werkelijk gedacht, dat met het “nieuwe” kabinet Schoof I er ook maar iets in positieve zin zou veranderen? Ik denk vrijwel niemand.

Je kunt maar één ding concluderen: nieuwe wijn in oude zakken. WAT een verrassing!

Het instituut Clingendael is gewoon niets anders dan onderdeel van het probleem. Aangezien ze betaald worden door het WEF, zeggen ze natuurlijk precies wat het WEF wil horen. Wie betaalt, bepaalt!

Integere mensen zoals professor Jeffrey Sachs en kolonel Douglas MacGregor worden niet gehoord. Want dat past natuurlijk helemaal niet in het narratief.

Dus Vermeer van de BBB was de enige, die tenminste nog het fatsoen had om te reageren. Al was dat dan een negatief antwoord.
De rest van dat vullis nam niet eens de moeite om een antwoord te geven.

Wij zitten nu dus opgescheept met een kabinet, dat er geen enkele moeite mee heeft om met z’n allen op de oorlogstrom te slaan. DAAR zijn we dan lekker klaar mee.

In ieder geval bedank ik hierbij Pepijn en de andere leden van de fractie van Forum voor Democratie, die als enigen het geen goed idee vinden om tegen de Russen te gaan vechten.

Héél verstandig, want je moet wel tonnen boter op je hoofd hebben om ook maar één moment te veronderstellen, dat je dat gevecht gaat winnen.

Piet
Piet
2 dagen geleden

Het volk telt niet meer. Zelfs alle misdaden die gepleegd zijn door het regime in Kiev worden niet aan de orde gesteld. Daarintegen worden onze kinderen als kanonnenvoer gebruikt. Alles gepland. Wie gaat er nog optreden in deze corrupte wereld.

King of light
King of light
2 dagen geleden

Dan wordt het tijd dat wij als bevolking ons mondje open gaan trekken. Door pamfletten uit te delen en spandoeken op te hangen, vlaggen omgekeerd halfstok. Op een gegeven moment is het niet meer houdbaar voor het nieuwe kabinet.

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x