Great ResetNatuur en Milieu

Globalisten willen aan alles in de natuur een prijskaartje hangen, van het water dat we drinken tot de lucht die we inademen

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

De ongekozen globalisten van het World Economic Forum zeggen dat natuurlijke systemen eindig zijn en op de balans gezet zouden moeten worden, omdat we ‘geen zaken kunnen doen op een dode planeet’.

Op de Annual Meeting of the New Champions van het WEF, ook wel ‘zomer-Davos’ genoemd, zei directeur van het Institute for Sustainability Leadership van de Universiteit van Cambridge Lindsay Hooper tijdens een paneldiscussie dat ieder onderdeel van de economie afhankelijk is van de natuur, en dat we ‘de natuur op de balans moeten zetten’ om natuurlijke systemen te beschermen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/banner5.png

Volgens Hooper zijn de huidige economische groeimodellen ‘niet houdbaar op een eindige planeet’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grenzen aan de groei

WEF-oprichter Klaus Schwab sprak tijdens de openingsspeech soortgelijke woorden. Hij zei dat er ‘grenzen aan de groei’ zijn.

Daarmee verwijst hij naar het gelijknamige rapport van de Club van Rome uit 1972. Schwab noemt als oplossing de technologieën van de Vierde Industriële Revolutie. We moeten de groene economie volgens hem zien als ‘een grote kans voor de mensheid’.

Taks op water

Hooper zei nog dat we natuur niet moeten zien als gratis en onbeperkt. “Ieder onderdeel van de economie is fundamenteel afhankelijk van de natuur, inclusief de lucht die we inademen, het water dat we drinken, de bodem, de oceanen die we nodig hebben voor het voedsel dat we consumeren, de mineralen die we nodig hebben voor technologie en andere infrastructuur,” zei ze.

Tijdens de discussie stelde managing director van het Centrum voor Natuur en Klimaat van het WEF Gim Huay Neo voor om een taks in te voeren op natuurlijke systemen zoals water, vergelijkbaar met de CO2-taks.

De ongekozen globalisten willen aan alles in de natuur een prijskaartje hangen, van het water dat we drinken tot de lucht die we inademen.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bella
Bella
1 dag geleden

knettergek dus

Even niet
Even niet
1 dag geleden

Zucht…..!!

Globalisten…

Zucht….

They lose,

Big time..

De grote zorg die ok heb is:

Wij niks jullie ook niks..

Dus kernoorlog.

Falco Hospes
Falco Hospes
1 dag geleden

Ik wil zo graag van deze planeet af, als er nu een schip van de Galactische Federatie landt en vraagt of ik mee wil, ben ik eerder aan boord dan hen… Ik ben er helemaal klaar mee hier…

Stan
Stan
1 dag geleden

Wie zijn hun??? Ze doen net of ze de eigenaren zijn van de natuur en de wereld…

Op een dag komt vanzelf het besef dat ze niets zijn enkel een ding dat op een mens lijkt met een dik gevulde bankrekening en heel scala aan ontroerend goed…

Nothing less nothing more insane globalist

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x