Mens en Dier

Pijnlijk: Tucker Carlson laat geen spaan heel van journalist die hem beschuldigt van verspreiden omvolkingstheorie

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Tucker Carlson maakte tijdens een bijeenkomst in het Hyatt Hotel Canberra in Yarralumla gehakt van een journalist die beweerde dat hij de omvolkingstheorie heeft verspreid. Volgens die theorie worden blanke mensen bewust vervangen.

“Heb ik gezegd dat blanken worden vervangen? Dat heb ik volgens mij niet gezegd,” zei Carlson tegen de journalist, die beweerde dat het 4000 keer is benoemd in zijn show.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

“Echt? Wanneer heb ik dat gezegd?” vroeg hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoe kan het dat zulke domme mensen in de media terechtkomen?

Carlson lichtte toe dat alle Amerikanen, ook zwarten, worden vervangen door migranten die de Verenigde Staten overspoelen. De Verenigde Naties noemen dit ook wel ‘Replacement Migration’ oftewel vervangingsmigratie.

De journalist ging nog een stap verder en beweerde dat Carlson mensen heeft aangezet tot het plegen van schietpartijen door deze theorie te verspreiden.

“Hoe kan het dat zulke domme mensen in de media terechtkomen?” vroeg Carlson. “Ik ben fel tegen geweld. Ik ben tegen de oorlog in Oekraïne.”

Stelletje gecastreerde robots

Vervolgens suggereerde de journalist dat Carlson hypocriet is omdat hij geen voorstander is van strengere wapenwetgeving. “Nee, ik ben geen voorstander van het ontwapenen van gezagstrouwe mensen zodat ze zich niet kunnen verdedigen, zodat de overheid een monopolie op geweld heeft,” reageerde hij.

“Ten eerste is dat in mijn land illegaal. Het zou in elk land illegaal moeten zijn. Een soeverein mens heeft het recht om zichzelf en zijn familie te verdedigen. Punt.”

Carlson omschreef de Australische media als ‘een stelletje gecastreerde robots die vragen voorlezen van de baas, misschien zelfs nog iets dommer’.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vout
Vout
2 dagen geleden

Aan leeghoofden geen aandacht besteden. Je hoeft alleen maar om je heen te kijken en te zien wat er gebeurt qua demografische samenstelling. Ik ben blij dat mijn kinderen besloten hebben geen nageslacht meer te nemen.

jessie nameles
jessie nameles
2 dagen geleden

spot on !!!!!

bijsluiter
bijsluiter
2 dagen geleden

Tucker is een held

Yvonne
Yvonne
2 dagen geleden

Geweldig, ik lig dubbel, ik ben helemaal wég van Tucker!
😂 🤣 😂 🤣 😂 🤣

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x