Buitenland

Rusland legt Amerikaanse biolabs in Oekraïne stil en nu verplaatst het Pentagon ze stilletjes naar deze landen

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Het Russische leger is erin geslaagd de Amerikaanse biolabs in Oekraïne stil te leggen. Het Pentagon zet het onderzoek naar biologische wapens nu voort in Afrika, zei vicevoorzitter van de Doema Alexander Babakov.

Afrika is geen proeftuin voor Amerikaanse biolabs, zei hij tegen de Russische media. “In wezen zetten de Amerikanen hun racistische kolonisatiebeleid jegens de volkeren van Afrika voort. De Amerikaanse politieke elites blijven met hun koloniale ideologie en gevoel van nationale superioriteit overal ter wereld democratie onderwijzen, terwijl ze niet alleen maar troepen naar soevereine staten sturen en daar kleurenrevoluties organiseren. Nu experimenteren ze op mensen en zetten ze biolabs op om nieuwe wapens te maken.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wanneer houdt het op?

Rusland wil deze kwestie bespreken in de VN-Veiligheidsraad en is ook van plan contact op te nemen met de Afrikaanse landen waar de biolabs worden neergezet. Het is noodzakelijk om informatie over illegale Amerikaanse activiteiten op het gebied van onderzoek naar biowapens te verspreiden, niet alleen in de Russische, maar ook de Afrikaanse media, en onder onafhankelijke media en bloggers over de hele wereld, benadrukte Babakov.

De Russen hebben ontdekt dat belangrijke defensie-aannemers van het Pentagon actief zijn in de Democratische Republiek Congo, Sierra Leone, Kameroen, Oeganda en Zuid-Afrika.

“Wanneer houdt het op?” vraagt de gepensioneerde Amerikaanse kolonel Douglas Macgregor.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zappa
Zappa
2 dagen geleden

America First….

Jef
Jef
2 dagen geleden

Er zal wel weer wat te graaien zijn, voor de een of andere Afrikaanse leider. Ofwel iemand die daar voor doorgaat.

Rose
Rose
2 dagen geleden

Die Gates heeft ook al jarenlang voor de wereldplandemie uitbrak vele Afrikaantjes met zijn vaccins verminkt en vermoord, en blijft maar rondlopen, afschuwelijk onmens.

Ni dieu, ni maître
Ni dieu, ni maître
2 dagen geleden

Ik leef al 16 jaar in beide Congo’s en heb persoonlijk kennis gemaakt met een verlaten Amerikaans biolab. Op basis van deze ervaring(en) eigen ik me enig recht van spreken toe. Die laboratoria in de DRC en de Centaal Afrikaanse Republiek bestaan al sinds de jaren ’70. Wijlen zelfverklaarde maarschalk Mobutu, Vader des Vaderlands, werd hiermee nog een stukje welvarender. Hunter Biden & Co deden dergelijke deal nog eens dunnetjes over in Oekraïne. Nu het daar op het vlak van deze gesofistikeerde handel en wandel wat verkorven is, keert men terug naar meer discrete en veiligere oorden. Het is slechts een kwestie van ‘l’histoire se répète …’

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x