CoronaMens en Dier

Topwetenschapper werd door Erasmus MC ontslagen wegens kritiek op COVID-19-vaccinaties, maar nu is er gerechtigheid

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Dr. Rogier Louwen werd door het Erasmus MC op staande voet ontslagen omdat hij wees op de risico’s van de coronavaccins en de beperkingen van de PCR-test.

De moleculair bioloog vocht zijn ontslag aan voor de rechter, waar Potkaars geen beelden van mocht maken. De reguliere pers was afwezig. “Ik kan niet bevatten dat ik zo kil en koud aan de kant word gezet,” zei Louwen tegenover De Andere Krant.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Tijdens de zitting bleek dat Marion Koopmans van het Erasmus MC een document aan het juridisch dossier van Louwen had toegevoegd, waarin hij wordt gediskwalificeerd.

Niet het geval

Zijn wetenschappelijk onderbouwde kritiek op de vaccinaties en de PCR-test werden gebruikt als argumentatie voor zijn ontslag. Na het ontslag en de beslaglegging werden er klachten ingediend. Louwen zou de ‘wetenschappelijke integriteit hebben geschonden’.

Woensdag oordeelde het onafhankelijke LOWI (Landelijk Orgaan Wetenschappelijke Integriteit) dat dit niet het geval was. Het orgaan adviseerde zelfs om zijn preprints over de PCR-test, die onder valse voorwendselen waren teruggetrokken, weer terug online te plaatsen.

Wetenschappelijke controversen zijn onderdeel van de wetenschap en horen thuis in het wetenschappelijke forum en debat, aldus het LOWI. Zijn artikel over de PCR-test staat inmiddels weer online. Niets staat er nu meer in de weg om het paper in te dienen bij een peer-reviewed wetenschappelijk tijdschrift.

Geproost

Op deze uitkomst heeft hij geproost. “Na meer dan een jaar superblij dat de waarheid eindelijk zegeviert,” aldus Louwen.

Hij krijgt veel steun. “Het recht zegeviert in jouw geval,” zegt huisarts Els van Veen. “Mooi en terecht!” vindt onderzoeksjournalist Marc van der Vegt.

Gerechtigheid

Ook data-analist Wouter Aukema feliciteert hem met deze overwinning. Arts Maarten Vasbinder schrijft: “Goed nieuws, Rogier. Uiteindelijk winnen we het. Ze doen er echter alles aan een nieuwe ramp te veroorzaken. Ze zijn Pfizer & Co.”

Moleculair bioloog Peter Borger resumeert: “Topwetenschapper Rogier Louwen werd in 2022 door het Erasmus MC ontslagen omdat hij wetenschap boven pseudowetenschap verkoos. Dit lijkt me groot nieuws. Nu is er gerechtigheid! Wetenschappelijke integriteit wint van pseudowetenschappelijk gekonkel.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 258 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 dagen geleden

Wat een ongelooflijk goed nieuws! In de eerste plaats uiteraard voor deze topwetenschapper, dr. Rogier Louwen, maar OOK voor ons allemaal.

Ik zie dit als een heel belangrijke overwinning van DE WAARHEID boven DE LEUGEN.

En die super heks van een Marion Koopmans heeft, gelukkig, in dit geval het nakijken.

Ook de rechtsbijstandsverzekeringsorganisatie, genaamd DAS, mag wat mij betreft specifiek genoemd worden. Zij zijn DUIDELIJK niet overgenomen door de grote kliek van leugenaars en bedriegers.

Wat heb ik een grote bewondering voor de kleine groep van wetenschappers en artsen, die onder geen beding hun integriteit willen verliezen, ten behoeve van het grote geld.

Deze kanjers verdienen voor 100% een stoeltje in de Hemel. En ik ben ervan overtuigd, dat dat ook, als het hun tijd is, zal gebeuren.

De volgende stap zou nu toch écht moeten zijn, dat die ongelooflijk onbetrouwbare Marion Koopmans voor de rechter wordt gedaagd. Zij moet inmiddels toch wel een WASLIJST aan criminele zaken hebben.

Maar WIE zal dit aandurven? Zij wordt tenslotte “beschermd” door zeer machtige figuren.

Iemand
Iemand
2 dagen geleden

Inderdaad gerechtigheid gefeliciteerd Dr. Rogier Louwen.

Edward
Edward
2 dagen geleden

En dus gaat nu eindelijk die walgelijke heks Koopmans gediskwalificeerd worden ? Of, toch niet….

Piet
Piet
2 dagen geleden

Hoe zat kan je het worden van dit alles?

De waarheid begint gelukkig wel wat door te dringen. En de covidschoonmaak zal wel eerst komen alvorens de kinderverdwijnschoonmaak begint.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x